Uncategorized

Påske i Paris

Min kæreste og jeg tilbragte noget af vores påske i Paris. Ingen af os havde besøgt byen før, så vi tog på kærestetur til byernes by. Og det var skønt! Vi havde lavet en aftale om ikke at købe skolebøger, computer eller noget som helst andet der havde at gøre med uni, og det var helt fantastisk!

Istedet for uni, gik tiden med at gå. Den første dag vi var der, gik vi 28 km! til gengæld havde vi også en følelse af, at have set hele Paris. Vi mangleden kun Eiffeltårnet og Notre Dame af de store seværdigheder.

Dagen efter, hvor vi ville tage det stille og roligt og tage metroen rundt, gik vi over 22 km. Vi var begge trætte (især efter de 28 km dagen i forvejen), men det var faktisk rigtig dejligt at gå så meget. Utroligt nok mærkede jeg næsten ikke til noget i ryggen. Jeg havde en smule lændesmerter en af dagene, men det var vist fordi jeg havde siddet for meget ned den dag. Og nu, hvor jeg er hjemme, så er rygsmerterne kommet tilbage. Jeg har ikke været nede at træne siden jeg kom hjem, og jeg har siddet rigtig meget ned (og siddet forkert), men det er helt tydeligt hvad de mange kilometer i benene går ved min krop: Det kan den godt lide!

Derfor: Det passer det som mange eksperter siger (Per Brændgaard og I FORM): Gang er den mest effektive form for motion. Og så er det dejlig nemt :)! Ulempe? Der er for lidt timer i mit døgn til at jeg kan gå 20 km hver dag.. 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s