Hjertegalla · TV2 Charlie

Hjertegalla

For snart tre uger siden var jeg og min veninde til Hjertegalla i Industriens Hus. Det er et (næsten) årligt arrangement som Hjerteforeningen afholder og formålet er at samle penge ind til forskning og forebyggelse af hjertesygdomme. Programmet blev sendt på Charlie, og har du TV2Play, kan du stadig nå at se det.
I år blev der samlet over 26 millioner (!!!!) ind til hjertesagen, og programmet var fuld af både gode og mindre gode historier om folk med hjertefejl. En særlig rørende historie var om Familien Karlson, der mistede deres lille datter. Jep, jeg græd! Jeg havde (og har) så ondt af den familie, og jeg beundrer dem for at kunne stille op og tale om at have mistet en datter. Jeg synes det er flot og det er med til at sætte spot på hjertesagen, og at der stadig er en masse plads til forbedret forskning.

Salen, med udkig til den store scene.
Her ses salen, med udkig til den store scene

Nå, men tilbage til det lidt mere muntre. Jeg havde en virkelig god aften, og jeg fik snakket med virkelig mange forskellige mennesker. De fleste af dem kendte jeg i forvejen, men jeg fik også mødt et par nye mennesker som jeg håber at kunne indgå et samarbejde med.

IMG_3081 Min veninde på den røde løber :)

Bygning ovenover skulle igennem hele showet vise hjerter i lys. Det var desværre svært at se, og man skulle vide hvad det var (synes jeg) for at vide hvad det skulle forestille.
Ved siden af, er det min veninde på den røde løber 🙂

Sådan kan jeg også se ud. Vi fik godt nok mad ved arrangementet, men vi blev ikke rigtig mætte. Så vi endte på Burger King lige før vi tog hjem xD
Sådan kan jeg også se ud. Vi fik godt nok mad ved arrangementet, men vi blev ikke rigtig mætte. Så vi endte på Burger King lige før vi tog hjem xD
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s