Uncategorized

Jeg hader min krop!

(Grundet tekniske problemer er dette indlæg først udgivet nu, d. 14. august. Det skulle have været udgivet d. 22. juli. Jeg undskylder!)

.. altså ikke det fysiske ved min krop. Her er jeg glad og tilfreds og jeg synes jeg har en enormt flot krop!

Nej, jeg hader min krops forsvarssystemer. Jeg er lige nu i Frankrig med min kæreste og hans familie, og jeg har brugt dagen i sengen. Jeg startede dagen med at kaste slim op og når jeg hostede, føltes det som om en kæmpe snotklat havde sat sig fast i halsen. Ulækkert, og ikke særlig rart. Lige nu er jeg træt og dvask og slet ikke oplagt til at lave andet end at ligge i sengen og se Netflix.

Tilbage i april/starten af maj kom jeg på en penicillinkur. Mit infektionstal var for højt, så jeg fik noget penicillin. Det hjalp og jeg fik det bedre.
Der gik en måned og jeg var frivillig på Tinderbox i Odense. Jeg vidste på forhånd at jeg ville blive træt og udmattet i de efterfølgende dage, men det var noget jeg skulle prøve. Desuden havde jeg på forhånd taget fra ugen efter Tinderbox, fordi jeg tænkte jeg skulle have god tid til at komme mig. Desværre var min kæreste syg mens jeg var frivillig, og onsdagen efter festivalen måtte jeg også lægge mig syg. Det varede i tre uger, også opsøgte jeg læge. Egentlig var det bare en almindelig forkølelse, men jeg synes at tre uger uden nogen forbedring af helbredet er lang tid. Endnu en gang fik jeg penicillin, som så ikke har hjulpet.
Skærmbillede 2015-08-14 kl. 17.16.42
Til gengæld hjalp Strepsiler. Endda virkelig godt. Jeg havde ondt i halsen for en uge siden, men med Stepsiler og ingen pool blev halsen god igen.

Nu ligger jeg og har det halvdårligt igen. Øv! Ikke sådan virkelig dårligt, men jeg har ikke lyst til at lave noget (andet end måske at læse min bog færdig og se mere Netflix) og jeg har slet ikke lyst til at spise noget. Eller at drikke noget. Uden dee ting, så bliver man altså ikke rask. Men når lysten slet ikke er der, så er det svært at overbevise sig selv om hvor nødvendigt det er.

Ovenstående sætning ‘Jeg hader min krop’ har jeg efterhånden sagt nogle gange i løbet af de sidste måneder. Jeg kan sagtens mærke forskel i kroppen når jeg træner og spiser fornuftigt. Men jeg synes ikke altid der er noget system/nogen logik imellem mine småforkølelser- og skavanker. Det kan godt være det er den der famøse balance mellem ordentlig mad, motion og søvn der er nøglen. Men selv de perioder hvor de ting fungerer præcis som de skal, så synes jeg at jeg bliver syg. Måske ikke lige så tit, men jeg bliver syg. Og det er ærlig talt pisse irriterende! Både fordi jeg har det fysisk dårligt, er mega ynkeligt når jeg er syg, men også fordi jeg går glip af ting. I dag gik jeg f.eks glip af at se flamingoer her i Frankrig. Det ville jeg ellers gerne have set. Her til aften er jeg gået glip af et restaurantbesøg. Restauranten er nævnt i Michelin-guiden, så der er med garanti tale om et lækkert måltid. Det ville jeg også gerne have været med til!

Hvis nogen ude bag skærmene ligger inde med nogle gode råd, så skriv dem endelig! Jeg er snart ved at være træt af sygdom..

One thought on “Jeg hader min krop!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s