Foredrag

Verdens første med et nyt hjerte og TAVI-septum 3-hjerteklap giver spændende, inspirerende og motiverende foredrag

 

Edwards_19
Fra mit foredrag i Prag. Billede af Luce Photography

 

Jeg har i mange år haft smag for det at lave foredrag. Efter jeg var i Madrid (læs mere her), hvor jeg fik stor ros og anerkendelse for mit indlæg er jeg blevet mere bevidst om, at jeg er vild med at stå på en scene og fortælle folk om min historie og (forhåbentlig) inspirere dem, til at se en smule anderledes på deres liv. Derfor vil jeg gerne ud og holde foredrag – og du kan booke mig.

Jeg holder foredrag om organdonation med udgangspunkt i min egen historie. I løbet af mine fortælling vil jeg også berøre emnet, som selvværd og hvordan accepterer at man har ar eller andre ting på kroppen, som ikke er ‘almindelige’ Jeg har selv et sådan ar, som jeg ikke altid har været tilfreds med, men har alligevel selvtilliden og selvværdet (der er skam forskel) i top. Hvordan jeg er kommet derhen vil jeg give en forklaring på i mit foredrag.

Mine foredrag varer 50-60 minutter, alt efter, hvor mange spørgsmål der kommer løbende. Derefter vil der være en halv time med mulighed for flere spørgsmål.
Det koster 1500 ,- DKK + transportudgifter.

 

Edwards_33
Billede fra MedTech-ugen i Prag. Taget af Luce Photography

 

Lyder det, som noget for dig? Så send mig en mail på katjensen2@hotmail.com og fortæl lidt nærmere om tid, sted og publikum. Så vender jeg tilbage til dig.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s